• RIBEIRA SACRA
  • SECRETS DE GALÍCIA
  • CAMÍ DE SANTIAGO
  • QUÉ FER

CIUTATS DE GALÍCIA

LUGO

La seva muralla romana és Patrimoni de la Humanitat. Imprescindible recórrer el seu camí de ronda, passejar pels seus carrerons i anar de vins per a rua Nova i la plaça do Campo.

DISTÀNCIA
45 km (35 min.)

Per SABER-ne MÉS
www.lugo.es
www.lugoturismo.comOURENSE

D'origen romà famosa per les seves Burgas, fonts d'aigua calenta, No t'oblidessis del banyador i la tovallola! una relaxant ruta termal t'està esperant. S'imposa un passeig pels seus ponts sobre el riu Miño abans d'endinsar-vos en el casc històric.

DISTÀNCIA
50 km (45 min.)

Per SABER-ne MÉS
www.turismourense.com

www.termalismo.ourense.esSANTIAGO DE COMPOSTELA

Santiago porta segles fascinant visitants i pelegrins de tot el món.

Per això des del primer moment sentiràs que en formes part. Faci sol o plogui contemplar la catedral des de la Alameda, recórrer els seus antics carrerons i places, visitar les seves centenàries esglésies i convents, submergir-se en el quadre de colors, aromes i sabors de la Praza de Abastos (mercat) o pujar a les cobertes de la catedral per contemplar la ciutat són experiències úniques. .

Hi ha molts llocs, però els suggeriments de la pàgina Comer en Compostela (Menjar a Compostela) ens semblen dels més interessant. Deixa't temptar també pels dolços que elaboren en els convents de San Paio i Belvís.

DISTÀNCIA
90 km (1 h.)

Per SABER-ne MÉS
www.santiagoturismo.com
VIGO

Des de la magnífica talaia del Monte do Castro es contempla la gran ciutat industrial del sud de Galícia i la seva ria.
Des del port és possible acostar-se en vaixell a les viles de Cangas i Moaña així com a les Illes Cíes on, segons la revista británica The Guardian, es troba la platja més bonica del món, la Platja de Rodas.

DISTÀNCIA
130 km (1 h. 25 min.)

Per SABER-ne MÉS
www.turismodevigo.es

www.iatlanticas.es
www.guardian.co.ukPONTEVEDRA

Beure aigua a la Fonte da Ferreria, apropar-se a les esglésies de Santa Maria, Sant Francesc i Sant Bartomeu o descobrir els magnífics tresors que es guarden en el seu Museu Provincial són visites obligades en aquesta ciutat construïda sobre la desembocadura, a la ria, del riu Lérez.

DISTÀNCIA
110 km (1 h. 35 min.)

Per SABER-ne MÉS
www.visit-pontevedra.com

www.museo.depo.esA CORUÑA

Pel passeig marítim a peu o en tramvia descobriràs platges i penya-segats, la Domus, la Casa dels Peixos, la Torre d'Hèrcules o el Castell de Sant Antón.

Ah! no deixis d'admirar els esmalts que adornen els fanals que il·luminen aquest passeig.

DISTÀNCIA
A 140 km. (1h.30min)

Per SABER-ne MÉS
www.turismocoruna.comÚLTIMES NOTÍCIES

EL TEMPS

  • PLATJA DE LAS CATEDRALSPLATJA DE LAS
    CATEDRALS
  • A ULLOA I O COURELA ULLOA I
    O COUREL
  • FISTERRA I LA COSTA DA MORTEFISTERRA I
    LA COSTA DA
    MORTE
  • RÍAS BAIXASRÍAS BAIXAS
  • L'ART DE LA FE I DE LA VIDAL'ART DE LA FE
    I DE LA VIDA
  • CIUTATS DE DE GALÍCIACIUTATS DE
    GALÍCIA
Cofinançat per: Associats a:

Fondo Europeo de Desenvolemento RexionalXunta de Galicia - Secretaría Xeral para o Turismo Xacobeo Galicia 2010 Ribeira Sacra Rural
Casa de Poble - Grupo B Qualitat Turística Compromís de Qualitat Turística Espai sense tabac Acceptem només els animals fora de la casa Acceso WIFI Acceptat pagament amb targeta Llit supletori Bressol Sala d'estar Menjador Rentat de roba a clients Graella a disposició dels hostes Es parla anglès Es parla francès Es parla italià Agricultura ecològica Participació dels clients en tasques agropecuàries Instal·lacions per a nens Bicicletes Van a disposició dels clients (consultar) Aparcament cobert